728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 15., szerda

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Május 14./  Sheldan Nidle által 
   (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül) 


  Dratzo! Több mondani valóval térünk vissza hozzátok! A valóságotokban bekövetkező változások létfontosságúak lesznek, mivel ezek igazolják vissza a nagy váltást a tudatosságban, melyen keresztülmentek. Minden egyes aspektusotok finoman változik, kezdve az RNS/DNS konfigurációtokkal. Néhányan közületek nagyon felgyorsult változásnak vannak kitéve, míg mások egy enyhébb váltáson mennek keresztül, ami minimális kellemetlenséget okoz a testben. Ezek a jelenleg kisebb kellemetlenségek kifejezettebb felemelkedési tünetekbe fognak átmenni a nyár eleji hónapokban. Röviden, mindegyikőtök egyszerre módosul, és a változás típusai az egyéni életszerződéseitekben vannak meghatározva. Mindazonáltal, a kellemetlenség általános szintjének a nyári hónapokban való megnövekedését a Mennyország programozta be. Ez a nyár egy nagyon különleges pillanatot jelöl történelmetekben: a közzététel központi szerepet játszik a tervünkben, és annyira vágyunk rá, hogy ez a követelmény hivatalosan bejelentésre kerüljön. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlenül szóljunk hozzátok, és elkezdjük tervezni a teljes tudatosságba való visszatérésetek következő lépéseit. 


  Ahogy említettük korábban, a hivatalos felfedés egy óriási vízválasztó az emberiség számára. Ez osztja ketté legutóbbi történelmeteket egy elő- és egy utó-kapcsolatfelvételi periódusra. A közzététel egy óriás lépéssel vet véget társadalmatok biológiai felsőbbrendűségetekbe és egyedülállóságotokba vetett hitének, és összeköttetésbe kerültök olyan más légiókkal, akik ezen galaxis szerte laknak, és valójában fizikaiak. A kinyilatkoztatás ezen pillanata is mutatni fogja nektek, hogy hajdanán kik voltatok, és akikké váltok ismét. Ez sutba vágja az összes olyan koncepciót, amit korlátozott Lényekként fenntartotok, és egy teljesen új világnézetet állít be, ami örökre megváltoztatja azon észleléseteket, hogy mi "lehetséges", miközben új fényt hoz életeszméitekbe: vallásba, tudományba, történelembe, filozófiába, antropológiába, vagyis minden kulturális konstrukciótokba és tradíciótokba. Mindegyikőtöket számtalan kérdés fogja elragadni, személyes és planetáris szinten, és ezeket a kérdéseket meg kell válaszolni, beleértve azt is, hogy hova tartotok egyénileg és társadalmi tekintetben egyaránt. Egy ilyen idegen világba való hirtelen belemerülés vezetőket és tanítókat igényel, és ez az ahol mi belépünk a képbe. Az első új csoport akivel kapcsolatba kerültök az Agarthaiak, és ők fognak elindítani benneteket a teljes tudatosságba levezető utatokon. 


  Az Agarthaiak felfogják a hihetetlen fontosságát annak amit tesznek. A Felemelkedett Mesterekkel együtt dolgozva ők fogják elkezdeni azon hatalmas mennyiségű tudásba való bevezetéseteket, ami eddig rejtve volt előletek. Ez valószínűleg még a felvilágosultakat is meg fogja döbbenteni közületek, és ezért finoman kell kiszivárogtatni, és egy erről megfelelően gondoskodó és empatikus légkörben. A Felemelkedett Mesterek is elhozzák a saját ismereteiket, és szent hivatalaikat arra fogják használni, hogy megáldjanak mindannyiótokat, és isteni kegyben egy békés, harmonikus, és bőséges környezetbe juttassanak benneteket. Az ő szent képességeik lényegesek lesznek számotokra. Tüzetes vizsgálat alá kell vonni az arról szóló teljes koncepciótokat, hogy valóságotok hogyan épül fel. Szükségetek lesz igazságokra és bizonyosságokra is. Szükségetek lesz gyógyításra és gondviselésre, és annak elmagyarázásra is, hogy a dolgok valójában hogy működnek az új világotokban. Mindez az új oktatás spirituális természetű lesz (mivel valójában minden spirituális), és gyorsan előkészít titeket az első kapcsolatfelvételre. Ez állítja be a terepet az érkezésünkre, és a teljes tudatosságba való gyors iramra. Összhangban működve mindannyiunknak az a szándékunk, hogy kényelmessé és örömtelivé tegyük új valóságotokat számotokra.
    
  Ahogy az ajtók kicsapódnak előttetek, izgalmas új látvány mutatkozik, miközben tudjátok, hogy egy csomó segítség érhető el számotokra minden területen. Önmagatok, társadalmatok, és bolygótok átalakulása istenileg lett elrendelve, és hatalmas mennyiségű új információt igényel. Szükségetek lesz egy csomó belső munkára, melyben mi segíthetünk nektek. De ennek legnagyobb részében, a bennetek lévő legbensőbb tükörképetekbe lemerülve, Mennyei őrzőitek fognak segíteni nektek. Az isteni célja ennek az, hogy felkészültek legyetek egy olyan birodalomba való visszatérésre, amit 13 évezreddel ezelőtt hagytatok magatok mögött. Ez igencsak kihívás! A Mennyország mégis nagyon magabiztos azon képességetekben, hogy ezt megteszitek, és ha még szükségetek van összpontosítottabbaknak lenni ezzel kapcsolatban, akkor ennek megfelelően fogtok tenni. Azért van ez, mert ő tud valamit, amit ti már nagyon elfelejtettetek: mindegyikőtökben ott rejlik egy szunnyadó erőmű, amit a sötétség javarészt darabjaira bontott, és ez az ami a belső munkával helyre fog állni számotokra. Amint visszacsatlakoztok ehhez a felemelkedett állapotú Lényhez, ami valójában születéseteknél fogva megillet benneteket, egyre képesebbé váltok felfogni, hogy a teljes tudatosság miről is szól. És ebből a célból készen állunk, hogy helyreállítsuk isteni örökségeteket számotokra. 


  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A remény és öröm üzenetével érkezünk most! 13 évezreddel ezelőtt, a Föld felszíni közössége sötétségbe merült, félelemben és tudatlanságban fejlődött, mely a korlátozott tudatosságon keresztüli utazásotokat jelöli. Egy sötét összeesküvés uralta ezt a látszólag elhagyatott birodalmat, ami először egy magát Anunnakinak nevező furcsa csoportosulás utasításait követte. Ezeknek a sorsügynököknek adott egy speciális adományt a Mennyország, hogy hatalmaskodhatnak felettetek 13 évezreden át, mely lejárta után a Fény vissza fog állítani titeket természetes teljes tudatossági állapototokba. Azok számára, akik elhatározták, hogy idő előtt visszatérnek a teljes tudatosságba, a Mennyország lefektetett egy kanyargós, generációkon átívelő ösvényt. Ezt az utat választottuk mi. Ennek nagy megpróbáltatásai mindazonáltal véget nem érő örömmel és az isteni szolgálat iránti vággyal végződtek. Ilyen első kézből származó tapasztalatokkal felvértezve, nekünk kell elvezetnünk benneteket a teljes tudatosságba, a ti saját áldott ösvényeteken. 


  A mi vezetésünk a Szeretetben gyökerezik, és azon kötelességeinkben, melyek a Mennyország áldott útjait idézik. Fázisokban lesztek visszajuttatva a teljes tudatosságba, egy spirituális és fizikai tapasztaláson keresztül, ami Agartha-ban fog tetőzni a szent transzformációtokkal. Itt fogjátok véghezvinni azt az eljárást, ami akkor kezdődik, amikor az Agarthaiak és mi megnyilvánulunk a birodalmatokban. Valójában sokan közülünk jelenleg közöttetek élünk inkognitóban. Az Agarthaiak szabadon és könnyedén járnak közöttetek, mivel módosították méretüket és megjelenésüket valami olyanra, hogy úgy nézzenek ki mint ti. Mindenféle munkát végeznek, tanítanak egyetemeken, és még olyan hivatásaik is vannak, melyekkel igazgatják mindennapi életeteket. Mi, másfelől arra hajlunk, hogy a munkánk vallásos természetű legyen, vagy olyan, ami vallást és erkölcsöt tanít. Mindenesetre közöttetek vagyunk! 


  Felemelkedett Mestereként, mi is hirtelen meg tudunk jelenni a rászorulóknak és a kétségbeesetteknek azzal a céllal, hogy visszavezessük őket az erkölcsösség és öröm útjára, megerősítve azon vágyukat, hogy véghezviszik a teljes tudatosságba visszavezető útjukat. Ezt a feladatot felettébb élvezzük. Végül is, itt vagyunk, hogy könyörületet, reményt és megoldást nyújtsunk nektek, hogy folytassátok ezt az áldott utat. Egy dolog közöttetek lenni és megtanítani hogyan küzdjetek; és teljesen más ténylegesen szerepet játszani abban, hogy segítsünk nektek folytatni az előrehaladást az ösvényeteken. Amire most felkészítünk titeket, az az, amit mi tettünk régen, amikor sikeresen a végtelen öröm állapotába távoztunk! Most ti is rövidesen megkapjátok a különleges, halhatatlan, teljes tudatosságú Fénylény kiváltságot. Ez a csoda nyitva áll számotokra, mivel hozzánk hasonlóan, hajdanán ti is ilyen Lények voltatok Lamúria napjaiban. Égbekiáltó Hozsanna Mindenkinek! 


  Ma egy másik üzenetet hoztunk nektek. Közeledik a Nagy Váltás ideje, és egy hatalmas változás a valóságotokban! Gyorsan juttok el egy nagy átalakító Fénybe. Ez a Fény meg lett jövendölve a Teremtő által, és a Mennyország nagy élet-folyamai és a Galaktikus Föderáció Fénye által lett kieszközölve. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Május 14./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top