728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 10., péntek

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Május 7./

  Dratzo! Visszatérünk! Ma azokról a változásokról jövünk beszélni, melyek új valóságotok megnyilvánításához szükségesek. Mindenütt jelei vannak, hogy egy új tudatosság készül mutatkozni világotokon. A változás iránt elkötelezett szervezetek ismerik meg egymást, és olyan módszereket, melyek nemzetközi társadalmi hálózatot teremtve hoznak egy ilyen változást. A sokféle változás egyike a pénz, mint cseremechanizmus koncepciójának újradefiniálása; pl. a mikrohitel és a mikrobankügyintézés a fejlődő világban, valamint a kis-üzletek és a " Kisvárosi Bank" ezekben az országokban. Ezek a társadalmi és kulturális hálózatok nyújtják az állványzatot, hogy úgy mondjam, ami majd támogatni fogja mindazt, ami történni fog a kereskedelem és a bankügyletek legmagasabb szintjein. Régen amikor a Felfedezések Kora megkezdődött Nyugaton, azok a nemzetek, melyek a leghathatósabbak voltak a Nyugati katonákkal, hajókkal, és fegyverekkel való nyomulásban, a saját vagyonszimbólumaikat, mint arany és ezüst, titkos raktárakba rejtették, ahol azok évszázadokon át hevertek. Közben a Nyugatot meghódították és kifosztották. Ez időkön át, az ősi uralkodó családok tudták, hogy ennek a veszedelemnek a sorsa az, hogy egy napon távoznia kell.
  Ezek az ősi családok nem csak örökletes jog alapján uralták földjeiket, hanem egy különleges bölcsességből eredő természetes fennhatóság által, amit különféle próféták, és a  megőrzésükbe helyezett nagy feljegyzések ruháztak rájuk. A Nyugat sokukat félretolta a hatalomról, de mégis mindegyikük fennmaradt. Nemrég ezek a családok egy erős együttműködésbe kezdtek a Földanya Felemelkedett Mestereivel és a mi flottánk összekötő személyzetével. Ezek a társulások természetesen ahhoz vezettek, hogy bemutassák őket az Agarthai unokatestvéreiknek. Ezek a csoportok csatlakoztak egymáshoz és ősi módokon formáltak olyan jogi entitást, melynek hatalmát minden egyes csoport elismeri és tiszteli. A bölcsesség és hatalom ezen ősi és bennszülött alapjai aztán összekapcsolódtak azokkal, akik a Mennyországot képviselik, egy új elemmel együtt: a Galaktikus opcióval. Aztán két évtizeddel ezelőtt, ezek az egyetértő csoportok egy új vízióval álltak elő, ami most lép arra a működési pontra, hogy teljes mértékben képes átalakítani felszíni világotokat, és ahogyan az működik. Ezen bölcsek gyülekezete készül valóra váltani új valóságotokat.
  Ez az új valóság igen csak távol áll azoktól a régi sötét módszerektől, amikhez hozzászoktatok. Egy új látomás nyitja meg világotokat a Fénynek, és helyezi a sötét, pusztító összeesküvés-kegyelteket egy ideiglenes karanténba, lehetővé téve az új rendszer fenntartását, és lehorgonyozva azt az új világot, ami a teljes tudatosságba való elvezetésetekre lett kialakítva. Amint újra teljes tudatosságúvá váltok, folytathatjátok azt az utat, amit még régen Lemúriában kezdtetek meg. Ebben egyesülni fogtok Belső Földi unokatestvéreitekkel, és megteremtetek egy felettébb fenséges galaktikus társadalmat. Ennek a társadalomnak az egyik első vállalkozása az lesz, hogy elutaztok minden egyes vízvilágba, és mindezt együtt, egy új csillag-nemzetből való planetáris hittestvéreitekkel. Ez a célotok, és mi itt vagyunk, hogy biztosítsunk benneteket, hogy a Mennyország Fényével ez az isteni Akarat be fog teljesülni. A jelenlegi világuralkodóitok azt hiszik, hogy mindenhatók, és ez egy felettébb ostoba feltételezés. A nagy változások ideje elérkezik, és abban a pillanatban, amikor a nagy tudatosságváltás teljesen láthatóvá válik mindenki számára. A Mennyország közeledik, és készül egy felettébb csodás meglepetés pillanatára!
  Ez a meglepetés, mint korábban említettük, a sötétségből a Fénybe való váltás. A Földanya megtesz mindent, hogy figyelmeztessen mindenkit nagy gyötrelmére, amit a sötétség okozott neki. Atmoszférája összezavarodott; óceánjai és vízei pusztulóban vannak; biodiverzitása is kihaláson megy keresztül; valójában a felszíni világ életben maradása még nem dőlt el. A sötétség mégis figyelmen kívül hagyja ezt, és úgy tesz, mintha ez a fenyegető katasztrófa nem is létezne. Itt vagyunk, hogy biztosítsunk benneteket arról, hogy világotok haldoklása tény. Mindazonáltal arról is biztosítunk titeket, hogy olyan események vannak folyamatban, amik el fogják távolítani ezeket a sötét kegyelteket, és azokat juttatják hatalomra, akiket említettünk fent, és akik a béke, a jólét, és a közzététel elkötelezettjei. Itt az ideje, hogy véget vessünk az álcázások birodalmának, és azon könyörtelen terveknek, amikkel blokkolják a teljes tudatosságba emelkedéseteket. Mindennek tetejébe, ott van a természetes jogaitok és személyes szuverenitásotok hatalmas megtagadása, összetett titkos tevékenységekkel párosulva ellenetek, amik rendkívül elítélendők és most meg sem említjük, és amik most le lesznek állítva. Ezeket gyógyító és bölcs tanítások fogják felváltani, melyek mindannyiótokat vissza fognak juttatni a teljes tudatosságba!
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok közlendővel érkezünk. Jelenleg egy kiterjedt átmeneti módban vagytok, ami nagyobb mértékű csalódottságot és türelmetlenséget kelt bennetek. Világotok egy magasabb vibrációra vált, és a Mennyország ugyanezt a frekvenciaemelkedést hozza el bennetek. Ez azt jelenti, hogy jobban észre tudjátok venni a sötétség irracionális ténykedéseit, és kevésbé toleráljátok az élet-ellenes világnézeteiket. Röviden, egyre nagyobb elégedetlenséget éreztek világotok működési módjával kapcsolatban, és tudni akarjátok, hogy ez a rémisztő és pusztító birodalom még miért létezik! Azt kérditek, hogy azok a nagy változások, amikre a Fény utalt, miért nincsenek még hatályban, és hogyan lehet az, hogy mi folyton azt állítjuk, hogy a győzelmünk már a "kezünkben van", míg nyilvánvaló módon a sötétség tartja fenn az irányítást? A kérdés valójában az, hogy ti hogyan szólítanátok fel "egy csirkefogót" Pillanatnyilag amiről biztosítani tudunk benneteket az az, hogy a Szív és a Szellem nagy felkelését vezetjük, és ez a felkelés gyorsan véghez viszi mindazt amiről beszélünk nektek. Ez a csendes forradalom sok társadalmi, politikai, és gazdasági hálózatot hozott össze, melyek új spirituális módszereket állítanak fel globális társadalmatok átformálására.
  Áldjuk mindazt ami történni fog, és arra használjuk előnyünket minden nap, hogy bátorítsuk és vezessük ezt a felettébb szükséges társadalmi átalakulási sorozatot. Ezek az események egy új lábazatra és új ösvényre helyezik globális társadalmatokat. Ez a tudatossági forradalom már kialakított fontos jogi és spirituális hálózatokat, melyek egy olyan új világot építenek, ami képes elszállásolni nagy gazdagságot és olyan új koncepciókat, melyek túlmutatnak a pénzen egy állandó jólét fenntartása érdekében. Kulcsfontosságú, hogy ez meg fogja változtatni azt, ahogyan látjátok önmagatokat, és ez a belső átalakulás mindent megváltoztat. Ráadásul készülünk egy sor új tanítással, melyek olyan koncepciókról fognak szólni, ami meghaladja azt, amit hisztek a fizikai és a spirituális birodalmak közötti együttműködésről. Ahogy haladtok a teljes tudatosság felé, sok alapvető szemlélet lesz felülvizsgálva, és vagy jelentős mértékben módosul, vagy teljesen el lesz hagyva. Az a sok minden amit tanultok, meg fogja változtatni a módját valóságotok szemléletének, és mindennek ami körülveszi azt.
  Ezek a sokrétű változások a felfogóképességetekben további löketet adnak, hogy felfedezzétek a Belső Föld és a mi spirituális és űrcsaládjaink érkezésének tényét. Megáldott titeket a Mennyország, és most egy olyan világban fogtok lakni, ami minden egyes nap egyre magasabb tudatszintekre jut. Ez a váltás naponta gyorsul, és izgalomba hoz minket, ahogyan nézzük a kibontakozását. Olyanok vagytok, mint a rügyek, melyek végül virágba borulnak, és hamarosan magatokra öltitek a szépséges "belső" virág csodáit, mely igazából vagytok. A mi szent feladatunk az, hogy megadjuk nektek a kellő vezettetést, és lehetővé tegyük Teljes Énetek számára, hogy életetek részeként fontosabbá váljon. Hamarosan sokkal közvetlenebben tudunk kölcsönhatásba és kapcsolatba kerülni veletek. Fenséges Én Vagyok Jelenlétetek mindig ott van, készen arra, hogy teljesen átöleljen benneteket, és a teljes tudatosságba vezessen. Ez a ti isteni sorsotok, és az jön most, hogy elhozza nektek azokat a módszereket és eszközöket, melyekkel megváltoztatjátok a világot, és eléritek felettébb szent rendeltetéseteket.
  Ma egy másik üzenetet hoztunk nektek, hogy vezessünk az új valóságotok felé benneteket. Ez a most megnyilvánuló birodalom nagy igazságokat és kinyilatkoztatásokat hoz, és a sok idejét múlt titkolózás végének üdvözlését. Az első kapcsolatfelvétel már majdnem itt van, és ezzel együtt egy új nap is a felszíni emberiség számára. Gondoljatok csak az előttetek álló sok lebilincselő dologra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)


  foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Május 7./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top