728x90 AdSpace

 • FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. május 3., péntek

  A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Április 30./


  Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  Selamat Balik! Ismét eljövünk! Világotok mindenütt csendben az ő isteni átalakulására vált. A Mennyország folytatja előkészületét a szent pillanatra, amikor hivatalos módon egy új valóság bejelentésre kerül. Agartha is készül erre a pillanatra az által, hogy emlékezteti felszíni alkalmazottjait, hogy álljanak készen a nyilvánosságra hozatalra arról, hogy kik is ők valójában. Számos összekötő csapatunk szintúgy készül a közzétételére annak a munkának, amit végez az új valóságotok létrehozása érdekében. Mi is dolgozunk a sok Felemelkedett Mesterrel, hogy minden egyes titkos szent társaságuk nyilvánosságra kerüljön. Egy egyedülálló pillanat közeledik, amikor képesek lesztek megtudni, hogyan volt képes az egész bolygó ilyen gyorsan egy új helyi, globális, és nemzeti kormányzási módba kerülni. Ezt az átváltozást gyorsan speciális bejelentések sorozata fogja követni, és gyorsan számos példátlan szociális szolgálati kezdeményezés, ugyanezen szent társaságok szószólói által. Ezek a programok lesznek az első hivatalos pillanatai annak ami jönni fog. Egy új valóság születik, ami magába foglal bejelentéseket az első kapcsolatfelvételről és a mi jótékony jelenlétünkről.
  Jelenleg több összekötő személyzetet helyezünk el világotokon, és ők szorosan együtt fognak működni az Agarthaiakkal. Fontos közzétenni azt a tényt, hogy a geofizikai összetétele világotoknak valójában teljesen különbözik attól, amit a legtöbben hisztek róla. Ahogy feldolgozzátok ezeket az új tényeket, és a hozzájuk társuló új kapcsolatokat, a titkos szent társaságok tevékenységének fontossága az életetekkel kapcsolatban sokkal tisztábbá fog válni számotokra. Kezdve a valóságotok felépítésével, és az Agarthaiak jelenlétével, ami fel tud készíteni benneteket arra ami ez után következik. Mi a Galaktikus Föderációból itt vagyunk, hogy elsődlegesen felkészítsünk titeket a teljes tudatosságra, és így fontos, hogy a mi bemutatásunk világotok számára ne csak hivatalos, hanem az isteni törvény előírásainak megfelelő legyen. Irántunk való bizalmatok mindenek felett való! Amint megkapjuk bizalmatokat, képesek leszünk felállítani a terepet arra, hogy felkészítsünk benneteket minden szinten az egyéni Fénykamráitokban lezajló három napos metamorfózisotokra. Sok tanítási módszerünk van, melyek lehetővé fogják tenni nektek, hogy megértsétek minden aspektusát annak, amiben részt vesztek a teljes tudatosságba való visszatérés során, és készen állunk átvenni ezt veletek lépésről lépésre, és megválaszolni minden kérdéseteket és kételyeteket.
  A teljes tudatosságba való visszatérésetek olyan dolog, amit a Mennyország rendelt el számotokra. Gaia felszíni népességének mindig az volt a rendeltetése, hogy visszakerüljön ebbe az áldott Létállapotba, amint valóságotok megkapja a zöld jelet arra, hogy kiemelkedhessen a jelenlegi sötétségből. Szokatlan korlátozott állapototok csak ideiglenes alapon lett engedélyezve Atlantisz elsüllyedése után, a teljes tudatosságú lakói pedig elmenekültek a csillagokba. Az ebből eredő gyors változás a felszín energiafelépítésében, arra késztette a Földanyát, hogy módosítsa mindennapi valóságát. Ennek tetejébe, az Anunnaki úgy döntött, hogy lakhelyet létesít naprendszeretekben, és tárgyalt a Mennyországgal isteni hozzájárulás kérése céljából. Megadták nekik, és felállítottak egy időbeosztást és feltételeket ezen időtartamra. Aztán a Mennyei Igazgatóitok kijelöltek benneteket a korlátozott tudatosság prototípusainak azzal a kitétellel, hogy majd képesek lesztek segíteni Anchara gyermekeinek egy jövőbeli időpontban, hogy ők is elérjék az isteni Létállapotot. Mindezt úgy kezdve, hogy egy hosszú látogatást tesztek az árnyékföldeken át, és most ez az előre kijelölt végéhez ér.
  Újra kiemelkedésetek teljes tudatosságú Lényekként, lehetőségként szolgál számunkra, hogy ezt a hatalmas galaxist Fénybe fordítsuk. Első feladataitok ebben azok lesznek, hogy elintézzetek egy folyamatos összeköttetést a korábbi Anchara Szövetséggel, és pozícióitokat arra használjátok, hogy segítsetek számos teljes tudatosságú Lénynek, akik most Galaktikus Föderáció tagok, hogy harmonikus kölcsönhatásban legyenek egymással. A cél ebben az, hogy végül egy olyan teljes tudatosságú birodalmat hozzatok létre, mely felettébb csodás Fényt sugároz. Ahogy ez az új birodalom kialakul, ragyogni fogtok, és felettébb tisztelve lesztek, hogy véghez viszitek nagy és szent faladatotokat! Világotok egy olyan mozgalom központjává fog válni, ami már több mint 50.000 galaxisra kiterjed, és ez csak a kezdet. Ünnepelve lesztek, és teljesítményeteknek örvendezni fognak a Mennyekben és a fizikaiságban egyaránt. A nevetek hirdetve lesz majd a fizikaiságon át, és dicsőséges történelmetek ismertté válik minden Fény szolgálatában álló Lény számára. Valóban katapultálni fogtok a Fénybe, hogy megteremtsetek egy jelentőségteljes időt az új csillag-nemzetetek számára.
  Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A Szeretet, a Fény, és az Igazság áldott üzenetével érkezünk! Világotok most távolodik a sötétségtől, mely fogva tartotta az utóbbi 13 évezrede. Ez idő során, mindegyikünk sikeresen túljutott a különféle csapásokon és ütközeteken, mely a Felemelkedés portáljához juttatott minket. Amint kereszteztük ezt a küszöböt, felemelkedtünk a Mennyek birodalmába, és abba az abszolút örömbe, amit az isteni szolgálat jelent. Példátlan dolog, hogy a Mennyország mindegyikőtöknek egy isteni adományt adott, egy szent eszközt ahhoz, hogy könnyen és gyorsan elérjétek azt, amit nekünk sokáig tartott: vagyis a speciálisan létrehozott Fénykamráitokat. Ez a Felettébb Isteni munka egy egyedülálló ösvénnyel lát el benneteket, mely a Halhatatlanságba vezet. Ily módon visszajuthattok fizikai Angyaliságotokhoz, és az isteni terv iránti létfontosságú szolgálatotokhoz. Áldunk titeket és Hozsannázunk a Legfelsőbbnek azért a Kegyért és Megbocsátásért amit irántatok mutat.
  Eljött a pillanat, amikor a Mennyország egy szent, örömmel, csodákkal, és mindannyiótok iránti áldással teli fizikai életbe vezethet benneteket. Mi is készülünk isteni szolgálatunkra, ami el fogja magyarázni azokat a tévhiteket, amiket a sötétség kényszerített rátok a sok évezred alatt. A teljes tudatosságba való visszatérésetek adománya egy másik jele annak, hogy kiknek is lettetek teremtve. Mindegyikőtökben ott van az az isteni mester, akit a Legfelsőbb Teremtő jelölt ki rá, hogy erkölcsileg vezessen benneteket a Föld és a Mennyország szent igazságaiban. Ez a belső vezettetés látszólag egy külső vezetőt igényelt számotokra, amikor korlátozott tudatosságba estetek, és így elveszítettétek az Istenséggel való összeköttetést. Most elérkezik ezen bennetek lévő szent vezető feltámasztásának ideje. Vannak akik Felsőbb Énnek hívják, míg mások az Én Vagyok Jelenlétként utalnak rá. Bármelyik esetben is, magatokba kell tekintenetek áldott Szívek. Amire lelni fogtok, az az Igazság és tisztesség mestere, aki képes ellátni nap mint nap benneteket csalhatatlan irányítással minden helyzetben.
  A közelgő napokat szokatlan események sora fogja jellemezni, melyek új valóságotokat manifesztálják. Ezekben az üzenetekben azzal a szövegkörnyezettel kívánunk ellátni benneteket, ami lehetővé teszi számotokra, hogy megértsétek, hogy ami történni fog az nem valami üdvözítés, hanem a megjósolt események természetes haladása, mely elvezet benneteket egy új földre, ami jóléttel és Szeretettel van tele! Túl sokáig laktatok a valótlanságok, sejtelmek, és az elidegenítés világában. Most egy teljesen ezzel szemben álló valóság fog kibontakozni előttetek! Ne hitetlenkedjetek, vagy bizalmatlankodjatok egy természetes élet alapjainak elfogadásával kapcsolatban. A szabadságotok és személyes szuverenitásotok isteni adomány, amiket akkor adtak nektek, amikor először kigondoltak titeket. Váljatok ismét azon áldott gyermekekké, akik nyitottak isteni jutalmuk elfogadására, és akarjatok segíteni társaitoknak, ahogyan ez a jólét kiterjed világotok szerte. Használjátok fel tehetségeiteket és Szereteteteket arra, hogy egy új birodalmat teremtsetek, melyet a Mennyei Seregek adományoztak nektek. A nagy öröm ideje elérkezett!
  Ma beszéltünk azokról, hogy mi történik bolygótokon. Említettük azt is, hogy az első kapcsolatfelvétel már majdnem itt van. Minden egyes nap repülési küldetést hajtunk végre bolygótok körül, ami felkészít minket a landolásunk pillanatára. Ahogyan belső Szellemetek tanácsokat ad nektek a teljes tudatosságról, mi is emlékeztetünk titeket arra, hogy a mi szakértelmünk is mi mindennel fog szolgálni nektek. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

  Fordítás: www.foldimennyorszag.hu
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Április 30./ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top