• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. április 25., csütörtök

  Így néz 14 év után egy McDonald's-os hamburger

  A Utah államban élő férfi eredetileg barátját akarta elriasztani a gyorskajáktól, ám a kísérlet annyira jól sikerült, hogy elhatározta, megnézi, meddig nem romlik meg a hamburger. Másfél évtized után egyelőre döbbenetes az eredmény.
  David Whipple eredetileg egy hónapig akarta megőrizni a McDonald's-ban vásárolt hamburgert, hogy szemléltesse barátjának, a gyorskaják mennyire tele vannak tartósítószerekkel.
  Ám elfeledkezett a dologról, és a szendvics hosszú hónapokon át egy, már nem hordott kabátja zsebében lapult. Amikor felesége megtalálta, mindketten megdöbbentek a látványon: a két éves darab egyáltalán nem romlott meg, sőt, úgy nézett ki, mintha csak előző nap vette volna, írja a Daily Mail.
  A férfi ennek hatására elhatározta, hogy folytatja a bizarr kísérletet. A döbbenetes eredményt végül egy amerikai televíziós műsorban fedte fel. Az 1999-ben vásárolt hamburger tehát most 14 éves, ám azóta sem sokat változott a külseje.
  A tartósítószerek hatására a burgeren sehol egy penészfolt, sehol egy gomba, ráadásul még csak romlott szaga sincs. Az egyetlen dolog, ami történt, hogy az uborka szétmállott.
  A sokkoló eredményt Whipple unokái nevelésében is használja, amikor a gyerekek gyorskaját követelnek, megmutatja nekik, mennyire egészségtelen ez az étel.
  Közzétette: www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Így néz 14 év után egy McDonald's-os hamburger Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top