• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. április 27., szombat

  Hogyan léphetünk kapcsolatba Őrangyalunkkal?


  Őrangyalunkkal épp úgy, mint a többi angyallal is, fel tudjuk venni a kapcsolatot meditációk és különböző gyakorlatok által. Tanácsot kérhetünk tőle, merre haladjunk tovább, de döntenünk, választanunk mindig nekünk kell.


  Egy egyszerű gyakorlat következik:

  Este vagy hajnalban, amikor nyugodt a környezeted, helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed és lazulj el. Hagyd, hogy elméd elcsendesedjen és teljesen üres legyen. Kérd meg Őrangyalod, hogy jelenjen meg neked, hogy érezd jelenlétét. Próbáld meg elvárások nélkül végezni a gyakorlatot. Csak ülj/feküdj és figyelj. A válasz meg fog érkezni képek vagy hangok, érzések formájában. Akár egy sugallat, melegség, megérzés, fuvallat, simogatás formájában, és innentől tudni fogod, érezni fogod őt.

  Az, hogy milyen mélyre fejleszted vele a kommunikációt, csak rajtad múlik. Mielőtt azonban nyitunk a szellemvilág lényei felé, fontosnak tartom, hogy kezdetben mindig védelem alatt tegyük azt! Ezt többféle módon tehetjük, íme két példa:
  1. Képzeljük el, hogy egy arany piramis középpontjában állunk, mely nem enged be semmilyen olyan entitást környezetünkbe, mely nem szolgálja fejlődésünket.

  2. A másik, hogy kérjük magunkra Michael arkangyal védelmét, tisztítson meg minket, környezetünket, és adjon nekünk védelmet a gyakorlat során.
  Ezen módszereket természetesen alkalmazhatjuk a hétköznapokban is.

  Fontos, hogy szíved tiszta és szeretettel teli legyen a gyakorlat során. Végül pedig szeretettel köszönd meg Őrangyalodnak szüntelen támogatását és segítségét, majd zárjuk le egy imával gyakorlatunkat: 

  "Isten angyala, szent Őrzőangyalom
  Reád bízott engem az égi Irgalom.
  Világíts, őrizz, vezérelj és kormányozz e napon.
  Ámen."
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Hogyan léphetünk kapcsolatba Őrangyalunkkal? Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top