• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. április 24., szerda

  Cobra: Cobra féle meditáció /Vasárnapi felszabadító meditáció/


  A Világ Felszabadítás Napjának nagy sikere és a Háló Újrahangolásának valamint az Istennő Visszatérésének még hatalmasabb sikere után, a fáradozásaink a bolygó felszabadulásáért folytatódnak. Továbbra is kisebb-nagyobb csoportokban, egyénekként és párokként fogunk meditálni minden vasárnap, amíg a bolygónk fel nem szabadul a sötét elnyomás alól. A háttérhatalomnak(Cabal) 25000 év kellett, hogy létrehozza a Mátrixot és rabszolgasorba taszítsa a Föld népességét. Nekünk ellenben viszont sokkal rövidebb időre van szükségünk ahhoz, hogy felbomlasszuk ezt a Mátrixot és tevékeny részt vállaljunk az emberiség felszabadításában. A rendszeres meditáció által, egy bolygószintű Fényhálózatot hozunk létre a nem-fizikai síkokon, amely azután megkönnyíti  a sötétség átalakítását. Ha a bolygón az emberek kritikus tömege feltétel nélkül elkötelezi magát a Fény irányába, a Fény akkor manifesztálódni is fog a Földön. Valószínűleg az elkötelezetten meditálók száma hétről-hétre nőni fog, amíg elérjük a kritikus tömeget és az áttörés megtörténik. (Remélem azért nem kell majd túlzottan sokáig meditálni ebből a célból és létrejön az az áttörés mihamarabb. Nagyon remélem. szerk. megj.)
  Grid5.jpg


  Instrukciók:   1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

  2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból( vagy a Forrásból szerk. megj.), ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel  a Föld körül, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező szabadságharcosai a Fénynek elvezetik őket a 'Fénybe'. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadulunk minden negatív fizikai vagy nem-fizikai lénytől.. Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok  rezgésszintje (vibrációja) egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.
  3. Képzeld el, ahogy a háttérhatalom tagjai békésen megadják magukat és lemondanak minden hatalmukról, így a pénzügyi rendszer és a tömegmédia felszabadul a totális kontroll alól. Képzeld el, hogy az egész folyamat világszerte simán és békésen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk végre felszabadul a pénzügyi rabszolgaságból, és megszabadulunk a kegyetlen diktátoroktól ill. a korrupt politikusoktól.
  4. Vizualizálj gyönyörű, szép, új jövőt az emberiség számára, benne egy új és igazságos pénzügyi rendszerrel, ahol az összes adósságot eltörölték, a jóléti alapokat kiosztották, a humanitárius projekteket megkezdték, fejlett technológiákat vezettek be, a természetes ökoszisztéma helyre van állítva, és az emberek végre minden elnyomástól mentesen szabadok. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.
  Ehhez a meditációhoz még csatold a következőket! 
  A következők az instrukciók az Istennő Örvényének lehorgonyzásához:
  1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel jobbra forogni.
  2. Eközben énekeld az iiii hangot úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó fényoszloppá változik, amin belül millió szivárványszínű csillag van.
  3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd közel a testedhez a kezeidet, és továbbra is forogj jobbra.
  4. Míg ezt csinálod, kezdd el énekelni azt, hogy iiiijjjááá, hogy vibráljon át az egész testeden és képzeld el, hogy egy szivárványszínű örvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd meg szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, iker lelkedet, lélektársadat, lélek családodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.
  5. Továbbra is énekelj és forogj egy darabig, amíg ezen Fénylények társaságában vagy.
  /Bármikor aktiválhatod az Istennő Örvény energiáját ha úgy érzed szükséged van rá, ez megerősíti a planetáris Fényhálót és felgyorsítja a nem fizikai sík megtisztítását, ami végső soron elvezet az Eseményhez./ 

  Pontos időpontok időzónánként: 


  9:00  HAST vasárnap (Hawaii)

  11:00  AKDT vasárnap (Alaska)

  12:00  PDT vasárnap vasárnap (Los Angeles)

  13:00  MDT vasárnap (Denver)

  14:00  CDT vasárnap (Houston)
  15:00  EDT vasárnap (New York)
  16:00  BRT vasárnap (Rio de Janeiro)
  20:00 BST vasárnap (London)
  21:00  CEST vasárnap (Paris)
  21:00 CEST vasárnap (Budapest)
  21:00 SAST vasárnap (South Africa)
  22:00  EEST vasárnap (Bulgaria)
  23:00  MSK vasárnap (Moscow)
  00:30  IST hétfő (India)
  3:00  CST hétfő (Beijing)
  4:00 JST hétfő (Tokyo)
  5:00 AEST hétfő (Sydney)

  Kérlek a megadott módon végezd a meditációt, mert különben nem fogja elérni a kívánt hatást. 
  Ha szeretnéd ezt a meditációt naponta vagy hetente néhányszor elvégezni akkor kérlek ne habozz. Emellett még néhány fontos meditációt fogunk csinálni, amikor fontos portálok megnyílnak a közeljövőben.


  Köszönöm mindenkinek ezúttal is, a korábbi és a jövőbeli részvételt!

  Cobra
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Cobra: Cobra féle meditáció /Vasárnapi felszabadító meditáció/ Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top