• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2013. április 27., szombat

  Angyalok: Kristályok és Angyalok

  Az elementálokon és állatokon kívül, a természet a kristályok birodalmát is rendelkezésünkre bocsátja gyógyító erőként. Ide tartoznak az olyan kristályok, amelyek képesek megnövelni az angyali energiákat, mint ahogy az órákban a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más formáit erősítik ki.


  Tapasztalataim szerint a kristályok nagyszerűen alkalmazhatók az Angyalokkal való kommunikációban. Mint a hangszórók, felerősítik a kommunikációs jeleket és a gyógyító energiákat, amit az Angyalok küldenek nekünk. Sok kristály olyan minőségeket hordoz, ami különösen összehangolódik az angyali világokkal.


  Kvarc kristály – Nyakláncon viselhetjük, vagy két szemünk közé illeszthetjük, a harmadik szem területére. Olyan érzést kelt, mintha kirázna a hideg, vagy a légnyomás megváltozna körülöttünk. Ez azt jelenti, hogy a kristály, prizmaként küldi felénk az angyali energiákat.

  Rózsakvarc – Csodálatos kristály a szívcsakra, a szeretetközpont megnyitására. Minél inkább megnyílik a szívcsakránk, annál inkább nyitottak leszünk az isteni szeretet áradására, amit Isten és az Angyalok küldenek hozzánk.

  Sugalite – Ezt a gyönyörű lila követ gyakran „szeretet kristálynak” nevezik, mert magas szintű szeretet érzését sugározza. Véleményem szerint tökéletesen harmonizál Michael Arkangyal energiáival.

  A sugalite nagyszerűen segít a torok csakra megnyitásában, hogy tisztábban, és erősebben kommunikáljunk.

  Ametiszt – Ennek a gyönyörű lila kristálynak nagyon magas a rezgésszáma, és vannak, akik azt tapasztalják, hogy a kávához hasonló energiaerőket ad nekik. (Nem mindenki tud ametiszttel dolgozni.) Nagyon hatékony a korona csakra megnyitásában, ami a tiszta felismerések, és tiszta tudás energiabázisa. Segít abban, hogy tisztábban vegyük át az információt Isten Univerzális Tudatától, vagy a kollektív tudattalantól.

  Holdkő – Gyönyörű, opálos kő, amely segít spirituális frekvenciánk emelésében. Segíti az összekapcsolódást az angyali világok magas energiaszintjével. Szinte olyan, mint az Angyalok áttetsző szépsége.

  Lápisz – Királykék kő, nagyon hasznos a tisztánlátás felébresztésében, segít a nem-fizikai világ és a magasabb dimenzók észlelésében. Magas intenzitású, magában hordozza az igazság, bölcsesség, türelem, inspiráció, integritás, lojalitás, felfedezés és elmélkedés energiáit.

  Danburit: Magas rezgésszáma gyorsan és örömteli módon ráhangolja érzékeinket az angyali birodalomra. Megnyitja és megtisztítja a korona csakrát és a szív csakrát, és éber álmokat idéz elő. Enyhíti a szenvedést, fényt, megtisztulást és tisztaságot ad az aurának, Gyógyít.

  Akvamarin: Elősegíti az angyalokkal való kommunikációt. Javítja a pszichés képességeket és más dimenziókkal való kapcsolatot. Élesíti az intellektust és oldja az energiablokkokat.

  Citrin: Örömöt és vidámságot hozz az életünkbe. Feltölt önbizalommal, lelkesedéssel és önbecsüléssel. Feltölti a nap csakrát és a mentál testet.

  Spectrolite (AKA Labradorite) – Ez a gyönyörű zöldeskék kő a gyöngyház leggazdagabb színeire emlékeztet engem. Kiváló intuíciónk erősítésére, és arra, hogy minden helyzetre egy Angyal szemével nézzünk. Segítségével felülemelkedhetünk alacsonyabb énünkön, és mindent egy magasabb nézőpontból leszünk képesek látni.

  Iolit: A látomások és próféciák köve. Bevezet a misztériumukba és titkokba, Raziel arkangyal fennhatósága alá tartozik. Teljes fizikai aktivitás és integritást biztosit, de csak ha az öt alsó csakra tökéletesen kiegyensúlyozott.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Angyalok: Kristályok és Angyalok Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top