• FRISS

  Üzemeltető: Blogger.
  2014. május 27., kedd

  Belső hallás és belső látás

  Ahhoz, hogy a magasabb világokkal kapcsolatba kerüljünk, nem kell feltétlenül meghalni. Fizikai életünk során kifejleszthetjük ezeket a belső képességeket.
  Mindennek, ami az anyagi világban létezik, van magasabb frekvencián rezgő megfelelője. Nemcsak a fizikai testünknek, de érzékszerveinknek is. Létezik úgynevezett belső hallás és belső látás. Beethoven, amikor a IX. szimfóniát írta, fizikai - vagy orvosi - értelemben teljesen süket volt. Fejlett belső hallás nélkül soha nem lett volna képes ilyen zeneszerzői csúcsteljesítményre...
  Ugyanígy létezik belső látás is.
  A fizikai látáshoz fény kell. Fény nélkül nincs kép.
  De a belső látáshoz is fény kell!
  Ez a fény azonban nem ugyanaz a fizikai fény, ami a külső látáshoz szükséges. A belső látáshoz szükséges fény magasabb frekvencián rezeg, és magasabb dimenzióhoz tartozik.
  A gondolat - rezgésének megfelelően - nem a fizikai világhoz tartozik. Többek között ezért nem lehet lokalizálni a gondolatot az agyban, és ezért nem lehet fizikai műszerekkel mérni sem, mert a fizikai műszerek érzékenységét saját anyaguk rezgési frekvenciája korlátozza. Itt kénytelenek vagyunk ellent mondani a klasszikus tudományos álláspontnak, ugyanis a gondolatokat nem a fizikai agy hozza létre, a gondolatok viszont létrehoznak bizonyos mérhető elektromágneses hullámokat az agyban.
  Közzétette és kiegészítette: Sandal / www.fenyorveny.hu
  Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

  Részlet a Kiválasztottak c.könyvből

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
  Item Reviewed: Belső hallás és belső látás Rating: 5 Reviewed By: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta
  Scroll to Top